Vår historie

Rewaco AS ble stiftet på vestkysten av Norge i 1990, nærmere bestemt i Ålesund. Selskapet ledes i dag av 2. generasjon ved daglig leder Odd Eivind Eliassen.

Selskapet begynte først og fremst med skreddertilpasset beis til møbel- og trevareindustrien, og i 2007 ble Rewaco en del av forhandlernettet til AkzoNobel.
Gjennom å være en Tintex-forhandler fikk vi tilgang til AkzoNobel sitt brede produktprogram, noe som gjorde oss til en totalleverandør av lim, olje, beis, maling og lakkprodukter for innvendig og utvendig bruk. 

I 2010 ble vi forhandler av slipeprodukter fra den finske produsenten Mirka.

Vårt selskap er i stadig utvikling og fokus på trygge løsninger er viktig, derfor leverer vi fra 2017 flammehemmede malingsprodukter fra det svenske firmaet Protega AB.


Vi er tintex-forhandler

- Det lokale leverandørvalget

Den lokale tilknytningen

I nært samarbeid med våre lokale forhandlere tilbyr vi rask levering og høy servicegrad. Alle tintexforhandlere har mulighet for å levere AkzoNobel's produkter i ønsket emballasje og farge, slik at kundens produksjon skal kunne utføres raskt og effektivt. 

Vi er en god samarbeidspartner


Tintex-forhandlernes representanter gjennomgår opplæring og trening i AkzoNobel's utdanningsprogram og besitter den nødvendige kunnskapen om "lim og lakk" for den daglige oppfølging av sine lokale kunder. I tillegg har AkzoNobel egne teknikere som ofte reiser sammen med forhandlerne. Disse er med på kundebesøk og hjelper til slik at påføring, tørking og generell bruk av de anbefalte produkter får smertefritt i produksjonen. 

AkzoNobel har laboratorier i hhv. Stockholm og Malmø, hvor forskning og utvikling av nye produkter foregår. Her har vi også analyselaboratorier som vil kunne hjelpe til med analyser og tester dersom dette er ønskelig.